Personvernerklæring

PERSONVERNERKLÆRING

Hvilke personopplysninger vi samler inn og hvorfor vi samler de inn

Kommentarer

Når besøkende legger inn kommentarer på siden, lagres informasjonen gitt inn i kommentarskjemaet i tillegg til IP-adressen til den besøkende og den besøkendes nettleserversjon. Dette gjøres for å bidra til å unngå useriøse kommentarer.

En anonym tekststreng generert på grunnlag av e-postadressen din (også kalt en «hash») kan bli sendt til tjenesten Gravatar for å undersøke om du har en konto der. Personvernerklæringen til Gravatar ligger her: https://automattic.com/privacy/. Etter at kommentaren din er blitt godkjent, vil profilbildet ditt være synlig for hvem som helst i forbindelse med kommentaren din.

Media

Lokalflis bruker kun egne bilder.

Kontaktskjemaer

Hvis du fyller ut et av våre kontaktskjema vil innsendelsen gå til administrator, samt bli liggende på webhotellet. Her samles kun de nevnte feltene som navn, adresse, e-post og telefonnummer og din melding. Gjelder det bestillinger av et produkt er kunden pålagt å lese våre vilkår samt krysse av for at kunden har lest og forstått vilkårene. Vi lagrer ingen fødselsnummer eller fødselsdatoer og heller ikke opplysninger om kundens kort og kontonummer.

Betaling

Betaling skjer kun via Vipps og personvernet er følgende:

8.4 Vipps kan dele følgende personopplysninger registrert i sluttbrukerens Vipps-profil med bedriften i registrerings-, innloggings- og betalingssituasjoner (f.eks. Vipps Logg inn, Vipps på Nett, Vipps Hurtigkasse eller Vipps Faste Betalinger), etter innhenting av samtykke fra sluttbrukeren:

  • For- og etternavn
  • Adresser
  • E-postadresse
  • Mobilnummer
  • Fødselsdato

Kun ved hjemmel i lov eller når det er nødvendig:

  • Fødselsnummer eller D-nummer

Informasjonskapsler

Hvis du legger inn en kommentar på dette nettstedet, kan du be oss om å huske navn, e-post og nettsted. Denne informasjonen lagres i en informasjonskapsel og er der for å gjøre ting lettere for deg. Du trenger da ikke å gi inn denne informasjonen på nytt neste gang du legger inn en kommentar. Disse informasjonskapslene utløper etter ett år.

Innebygd innhold fra andre nettsteder

Artikler på denne siden kan inkludere innebygd innhold (f.eks. videoer, bilder, artikler osv.). Innebygd innhold fra andre nettsteder oppfører seg på nøyaktig samme måte som om den besøkende hadde besøkt nettstedet som det innebygde innholdet kommer fra.

Analyse

Hvis du legger igjen en kommentar, blir kommentaren og informasjon om kommentaren lagret på ubestemt tid. Dette er for at vi kan gjenkjenne oppfølgingskommentarer og godkjenne dem automatisk i stedet for å legge dem i en kø der de må godkjennes manuelt av en redaktør.

Hva er GDPR/Personvernforordningen?

Personvernforordningen er en forordning som skal styrke og harmonisere personvernet ved behandling av personopplysninger i Den europeiske union. Opprettelsen av like regler for de næringsdrivende i EU, er også ment å tjene den økonomiske utviklingen i dette området.

Rettigheter

Du har til enhver tid, rett til å kreve innsyn, korrigering av uriktige personopplysninger eller sletting av personopplysninger vi behandler om deg.

06.04.2020